Ridderpaardtraining

Meld je dan aan voor een Ridderpaardtraining van dapperdier!

Een ridderpaardtraining van dapperdier is een combinatie van mijn ervaring in verschillende disciplines. Dit maakt het voor elk type paard geschikt en is het een aanvulling op je werken met je paard. Je kan het zien als spelenderwijs ontdekken wat je paard nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Je leert het belang van gymnastiserende oefeningen als schouderbinnenwaarts en travers en hoe je die aanleert. Voordat je het weet rij je op één hand rond met een speer in je hand.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een ridderpaardtraining lijkt heel erg op een groepsles. Jij regelt de groep en de lokatie, komkommer met kennis en materiaal. Jullie krijg en instructies om bepaalde oefeningen uit te voeren. Bijvoorbeeld een stukje op 1 hand rijden in een bepaalde gang. Dicht langs een rij pionnen rijden of langs vlaggen. Deze basis oefeningen bereiden je voor op het rijden met een speer, zwaard of boog in je hand en de spelen uit te voeren.

Er zijn verschillende Ridderspelen
Om deze uit te kunnen voeren heb je behendigheid en gehoorzaamheid nodig van je paard. We werken in de trainingen daarom ook aan gymnastiserende oefeningen als schouderbinnenwaarts, travers en wijken. Deze helpen je om je paard op 1 hand of zonder handen te sturen terwijl jij boogschiet, een lans werpt of met een zwaard een doel raakt.

 

Niet voor doetjes, want alles is altijd een uitdaging! Ga het avontuur aan..

 

Boek nu een Ridderpaardtraining!
Tijdelijk introductietarief tot 28 februari 2017 betaal je slechts € 60
Aantal deelnemers met paard: maximaal 4
Aantal toeschouwers: aan de organisatie
Duur: ongeveer 1,5 uur
Tarief: € 75
exclusief reiskostenvergoeding.